Societat

La IV Fira del Sentir reunirà 30 paradistes

La contaminació electromagnètica, a debat en una de les 20 conferències

Una trentena de parades d'alimentació natural, artesania i teràpies alternatives de les comarques de la Plana de Lleida formaran la quarta edició d'Estima't-Fira del Sentir, que tindrà lloc a Mollerussa el 3 i el 4 de setembre. En el marc de l'esdeveniment s'han programat una vintena d'activitats diferents, com xerrades, tallers i exhibicions de dansa.

El programa començarà dissabte a les 10.30 hores al centre cultural de la ciutat, on tindrà lloc un concert d'Holon Alquimia, que anirà a càrrec de Flavia Vallega. “Es tracta d'una cantant d'òpera que canta a 402 hertzs, una freqüència que no és l'habitual”, va explicar Isaac Pérez, un dels organitzadors.

Els hàbits de vida saludables i l'alimentació ecològica seran alguns dels eixos de debat del programa de conferències, juntament amb altres temes, com ara la contaminació electromagnètica a la llar. També s'abordarà, entre altres temes, la manera en què les constel·lacions són determinants per a la configuració de la línia familiar.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Mollerussa, Joan Ramon Domingo, va destacar que la Fira del Sentir és “una fira diferent i que té un públic molt fidel que està interessat en aquesta temàtica”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia