Societat

La Patum infantil farà un passadís a la Verge

Les comparses de la Patum infantil faran un passadís d'honor fins a l'església de Sant Pere a la marededéu de Queralt. Serà dijous, 1 de setembre, a les set de la tarda, just després dels tirabols que tancaran els dos salts de la Patum infantil que hi ha previstos. Ho va confirmar ahir Ignasi Guitart, membre de la comissió Queralt 2016, en una roda de premsa convocada per informar dels últims detalls abans de l'inici dels actes commemoratius.

La Patum infantil començarà a les cinc de la tarda a la plaça de Sant Pere i, una hora més tard, a les sis, la marededéu sortirà des del convent de les Sagramentàries (Gran Via, al costat de l'antic edifici dels jutjats de Berga) per començar el seu recorregut pels carrers de la ciutat. Un recorregut que acabarà a la plaça de Sant Pere. La comissió Queralt 2016 preveu que la Verge arribi a la part final de l'itinerari pels volts de les set, quan la Patum infantil estarà saltant els darrers tirabols.

Quan això passi, s'anunciarà l'entrada de la Verge per megafonia i les comparses de la Patum infantil li faran un passadís d'honor fins a l'entrada de l'església. Acte seguit, les comparses entraran a l'església, faran una ofrena floral i es col·locaran al costat de la marededéu per fer una foto de família. A les vuit, començarà la missa a la mateixa església de Sant Pere.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia