Societat

La Raíz i ‘L'avar', atractius de la festa de Calaf

El grup valencià i l'obra teatral protagonitzada per Joan Pera són els plats forts de la celebració 2016

Com a novetats destacades, la primera edició d'Agro Alta Segarra i el retorn del cinema

Calaf enceta avui els actes de la festa major d'estiu amb una programació completa amb novetats interessants, així com activitats de continuïtat, amb gran implicació del teixit associatiu i amb l'objectiu d'aconseguir gran participació de petits i grans. Com a novetats, tindrà lloc la primera edició de l'Agro Alta Segarra, un espai firal dedicat al món agrari, i també retorna el cinema, amb les pel·lícules La cançó del mar i Sufragistas. També s'estrena un nou espai de barraques, gràcies a la implicació de diferents entitats, i per als aficionats als videojocs, hi haurà un campionat FIFA 2016.

El primer dia de festa major, i després de l'èxit de la primera edició, se celebra el Gran Disbarat de Calaf, que enguany organitza la Penya Barcelonista de Calaf i comarca. A diferència de l'any passat, el karaoke s'oferirà amb música en directe, a càrrec del grup Karaokes Band. Un dels plats forts musicals de la festa serà dissabte amb l'actuació de The Penguins i el grup valencià de fusió rock, ska i reggae La Raíz. L'endemà, diumenge, arriba la gran aposta cultural amb l'obra L'avar, un dels grans èxits del teatre de Molière protagonitzat per Joan Pera i dirigit pel calafí Josep Maria Mestres. Altres propostes destacades són la Plaça dels Jocs, amb jocs per a infants, la ballada de la Metredansa, el ball tradicional calafí recuperat l'any passat, o el piroespectacle Olimpíades infernals, a més de les activitats esportives.

Dades d'interès

Dates: del 2 al 5 de setembre.

www.calaf.cat

Primera edició de l'Agro Alta Segarra

J.P.

Coincidint amb la festa major, Calaf acull també la primera edició de l'Agro Alta Segarra, un nou certamen dedicat al món de la pagesia. El projecte neix seguint la llarga tradició agrícola del territori, amb l'objectiu de concentrar professionals del sector i convertir-se en un esdeveniment professional i dinàmic. La fira, que es farà el 2 i 3 de setembre, tindrà les màquines en moviment com a protagonistes. També hi haurà demostracions en viu de maquinària agrícola com tractors, sembradores, cultivadores, polvoritzadores, remolcs i trituradores. Això, combinat amb ponències sectorials dirigides als professionals del primer. El certamen està organitzat per l'Ajuntament de Calaf amb la col·laboració i participació d'empreses com ara Solà, FENDT, Massey Ferguson, Case IH, New Holand, Deutz Fahr i Same. Horaris: divendres de 10 a 17 h i dissabte de 10 a 14.30 h, als terrenys adjacents al pavelló poliesportiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia