Societat

Pere Tàpias ha inaugurat les Jornades de la tòfona de Morella

S'ha donat inici de forma oficial a estes jornades gastronòmiques, que apleguen a la seua novena edició

L'expert en gastronomia, Pere Tàpias, ha estat l'encarregat d'inaugurar les Jornades de la tòfona de Morella. Una cita que aplega a la seua novena edició i que posa en valor un dels principals productes utilitzats en la cuina d'aquesta zona. Els menús dels restaurants que participen en estes jornades es podran degustar fins al dia 12 de març.

Pere Tàpias dirigix l'espai “Tàpias Variades” a Catalunya Ràdio, on compta amb desenes de milers d'oients, cada setmana. És un programa en el què es rodeja de grans experts, cuiners i productes de primer nivell. Este gastrònom és una de les veus més reconegudes en matèria culinària a Catalunya, ja que emet este espai radiofònic des de l'any 1993. Tàpias també destaca per la seua creació artística, sent escriptor de llibres de cuina, poeta, compositor o cantant.

Les Jornades de la tòfona són una de les activitats fixes en el calendari morellà, que potència el turisme gastronòmic. L'alta afluència de visitants per a degustar este fong en els distints menús que oferixen els restaurants, fa que estiguen totalment consolidades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.