Societat

El Pla de Mobilitat de Tavernes ha conclòs amb bona participació

La municipalitat estudiarà i atendrà les conclusions a què s'han arribat en les jornades

Idees i paraules en el Pla de Mobilitat Sostenible ha sigut el cicle de jornades que ha tractat de ser un espai per a debatre i reflexionar en forma de propostes entorn del present i el futur de la mobilitat en el municipi de Tavernes.

Algunes de les conclusions de la primera jornada van ser la necessitat de reduir els impactes negatius que produeix el vehicle de motor en la ciutat a fi de traduir-lo en una recuperació dels espais públics, ja que es poden utilitzar els carrers i places d'una manera més confortable i saludable, i, per tant, s'obté una millora ambiental.

També quedà clar que la diversificació de les classes de transport, que generen hàbits de desplaçaments de caràcter més sostenible o milloren les alternatives de transport públic, beneficia tothom.

La segona sessió, es va dedicar a fer veure com el disseny de l'entorn i els espais públics urbans condicionen la manera de viure. Fer més accessible el poble és entendre que cada persona té una manera distinta de percebre i utilitzar l'espai i, per tant, el disseny ha de tenir en compte esta multiplicitat d'opcions.

En aquesta darrera jornada del Pla de Mobilitat es va veure l'escenari de la situació actual de Tavernes, i es va poder analitzar què s'ha fet fins ara per a obrir un camí de millora dels espais urbans i de la mobilitat dels ciutadans, i què es pot fer d'ara en avant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.