Societat

societat

Sant Julià talla l'accés en cotxe fins al castell

L'Ajuntament ha col·locat pilones per l'excés d'accions incíviques

L'Ajuntament de Sant Julià de Ramis ha dit prou i ha restringit el pas dels cotxes fins just a l'entrada del castell del municipi, el Sants Metges. L'excés d'accions incíviques ha fet que el consistori col·loqués unes pilones 100 metres abans de la zona museística. “El cost és menor, però sap greu que hàgim de gastar les energies per combatre aquests comportaments del tot incívics”, lamenta l'alcalde de Sant Julià de Ramis, Narcís Casassa (PSC).

Casassa ha reconegut que en els últims temps a prop del castell s'hi havia fet foc, hi havia hagut comportaments inadequats amb cotxe i, fins i tot, el robatori d'un banc de fusta i pedra amb l'ús de maquinària pesant. Per això l'equip de govern de Sant Julià (PSC-UdM) ha pres la mesura d'allunyar l'accés sobre quatre rodes a la zona museística del Castellum Fractum (nom llatí), que és un lloc de passeig i d'esbarjo a l'aire lliure per a veïns i visitants.

Casassa ha reconegut que el govern havia arribat a la desesperació amb l'excés d'accions incíviques. “Això obliga els ajuntaments a anar fent ordenances, que són difícils de complir i que costen diners a tothom”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.