Societat

Partits, sindicats i col·lectius cívics valencians convoquen una altra manifestació per a demà contra la “repressió”

Crida a mostrar el rebuig a la “violència policial” i suport als detinguts en les protestes d'estudiants

Representants de desenes d'entitats cíviques, culturals i educatives, partits polítics, sindicats, i associacions d'estudiants, reunits d'“urgència” aquest matí a la Societat Coral El Micalet, han decidit convocar una gran manifestació per a demà dimecres en protesta per la “repressió” de les protestes estudiantils a València. Mostraran el rebuig a la “violència policial”, el suport als detinguts i exigiran la dimissió de la delegada del Govern al País Valencià, Paula Sánchez de León, i del cap superior de Policia, Antonio Moreno.

La manifestació començarà amb una concentració a les 18 hores davant l'IES Lluís Vies de València des d'on s'iniciarà una marxa fins a la Delegació del Govern. Encapçalaran la protesta tres pancartes amb els lemes “Per la llibertat i la democràcia”, “Prou repressió. Llibertat sense càrrecs dels detinguts” i “Som el poble, no l'enemic”.

En la reunió, els col·lectius participants també han decidit coordinar la seua capacitat jurídica per donar defensa als manifestants que han resultat detinguts en les diferents concentracions i marxes. L'objectiu serà la retirada de càrrecs contra les persones arrestades.

També donaran suport a la vaga educativa i les mobilitzacions que han sigut convocades per al pròxim 29 de febrer.

Entre els participants en la reunió, hi havia partits polítics com PSPV-PSOE, EUPV, la coalició Compromís, ERPV, i PSAN; sindicats com UGT, CCOO i la Intersindical Valenciana, i entitats com ACPV, Escola Valenciana, FAPA-València i altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.