Festes populars i fires

MATARÓ (Maresme)

Jornades Gastronòmiques del Plat de Mataró

L'essència del Maresme, al plat

Pèsols, sípia i patates. Aquests són els ingredients bàsics del que es coneix com el plat de Mataró, l'especialitat que agermana un dels valors més preuats de l'horta maresmenca, el pèsol, amb un fruit de mar d'aquest racó de la Mediterrània, la sípia. Tothom que el vulgui tastar ho podrà fer en una quinzena de restaurants de Mataró i cinc més dels municipis d'Arenys de Mar, Argentona, Cabrera de Mar, Sant Andreu de Llavaneres i Vilassar de Dalt a partir del 15 de març fins a final d'abril. L'Escola de Restauració i Cambreria del Gremi d'Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, l'entitat organitzadora, és el marc de la presentació de les jornades dijous vinent a les sis. La sípia amb pèsols i patates sortirà al carrer el proper 15 d'abril amb una pesolada popular a la plaça de Santa Anna a les dotze del migdia.

Del 15 de març al 30 d'abril. La II Pesolada Popular es farà el 15 d'abril.

RESTAURANTS PARTICIPANTS

Mataró
Bocca, Ca l'Oliva, Caminetto, Can Bruguera, Can Manolo, Can Rosendo, El Delfín, El Trabucaire, Iluro, L'Harmonia, La Piscina, U.R. Laru, Mundial, Port Central i Sangiovese
Arenys de Mar
Can Majó
Argentona
La Teca i Sant Jaume
Cabrera de Mar
Mirador de l'Alba
Sant Andreu de Llavaneres
Pins Mar
Vilassar de Dalt
El Racó de Can Feliu


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.