Educació

Alumnes d'Alaquàs fan una conferència a Magisteri

L'alumnat explica a la Facultat de Magisteri de València el funcionament del projecte de creació de la seua empresa “Persones de Confiança”

El projecte empresa “Persones de Confiança” posat en marxa per l'alumnat de quart de l'ESO del Programa de Diversificació Curricular de l'IES Clara Campoamor, ha arribat a la Universitat de València. Els alumnes d'aquest programa, impartiren a la Facultat de Magisteri de València, la conferència “De alumnes hui a emprenedors demà”. L'acte va comptar amb gran èxit d'assistència i participació, amb més d'un centenar de persones.

La xerrada, va estar organitzada per la Facultat de Magisteri, per tal de facilitar l'intercanvi d'experiències entre dos mons educatius diferents, el de l'institut i el de la Universitat. Es va centrar en les possibilitats que ofereixen actualment els programes de diversificació curricular mitjançant una educació integral. Els alumnes y la seua tutora del programa van explicar els fonaments la importància de treballar els valors i les competències des del treball en equip i la coordinació entre els àmbits.

L'alumnat, per la seua banda, va explicar els diferents projectes que porten endavant, com ara el programa de recuperació i utilització educativa de pobles abandonats en Umbralejo (Guadalajara), l'alumnat mediador, l'hort escolar plurilingüe, el programa experimental d'orientació professional i el projecte empresa i iniciativa emprenedora amb la formació de la cooperativa PDC (Persones De Confiança). Un projecte escolar que té com a objectiu fer comprendre a l'alumnat el concepte d'empresa i de ser emprenedors.

L'acte va comptar també amb el suport de la Federació Valenciana de Empreses Cooperatives i de Treball Associat (FEVECTA), destacant la intervenció del seu responsable de Desenvolupament Empresarial, Luis Torres, en relació a la importància de les formules cooperatives per al desenvolupament de noves oportunitats d'ocupació. De la qual cosa, estos joves emprenedors són el millor exemple.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.