Societat

gastronomia

Allioli amb caqui, el més original a Creixell

Un allioli fet amb caqui va ser premiat ahir com al més original del concurs internacional de Creixell, a Borrassà. La dotzena de participants van tenir mitja hora per fer el seu allioli, i un jurat format per diverses personalitats, entre les quals la cuinera àvia Remei i Joan Roca, del Celler de Can Roca, van premiar els més bons, el més original i el més surrealista. També es va premiar qui en va fer més en els trenta minuts de què es disposava. El guanyador en va fer set quilos i mig. També hi va haver categoria infantil, amb una desena de participants. Abans del concurs es va lliurar el premi Mà de Morter d'Or, que va correspondre a Joan Roca. També es va presentar el pa de la Tramuntana Maridatge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
societat

Desactiven la Fase d’Emergència per nits tòrrides del Pla Calor i es manté activa la fase d’Alerta

Barcelona

El vas principal de l’abocador de Coll Cardús comença a segellar-se

VACARISSES
GIRONA

La Policia destina tres agents més a tasques de carrer gràcies a un nou dispositiu mòbil

GIRONA
Medi ambient

Barcelona respira l’aire més net dels últims 25 anys, però lluny dels límits de 2030

Barcelona
societat

Can Ruti tracta més de 60 pacients amb Parkinson o tremolor amb un sistema pioner d’estimulació cerebral remota

Badalona
societat

L’Agència Catalana de l’Aigua inicia els tràmits per a construir la depuradora de Sarral

Sarral
VILOBÍ D’ONYAR

L’Aeroport de Girona incorpora dues furgonetes elèctriques a la seva flota

VILOBÍ D’ONYAR
BEGUR

Aturat el projecte de la Font de Baix pel recurs d’un dels licitadors

BEGUR

Vuit propostes d’entitats opten a ser incloses al pressupost d’inversions

CASTELLAR DEL VALLÈS