gastronomia

Imar, cuina alternativa i avantguardista a Cases d'Alcanar

El local, propietat d'Ivan Martín i Enrique García, va obrir l'any 2007, estava enfocat inicialment com a cerveseria i pizzeria i a poc a poc s'hi van anar incloent petits tocs d'innovació. Des de novembre de 2009 fins a l'actualitat s'ha enfocat totalment com restaurant alternatiu a Les Cases d'Alcanar, gràcies a dos importants professionals de la gastronomia, Juan Antonio Luongo (xef amb molta veterania en els fogons de vaixells), a càrrec de la cuina, i Javier Campo, a càrrec del menjador (abans, Les Algues, de Sant Carles de la Ràpita, i El Faro, de Vinaròs).

Situat a primera línia de mar i, consegüentment, amb vistes excel·lents, el restaurant Imar ofereix una decoració moderna minimalista, amb una capacitat per a uns 60 comensals. La cuina és alternativa i avantguardista i, destaquen, entre les seves especialitats, entrants com els saquets de wan tung amb cuetes de crustacis i crema de rave daikon picant, 16.95; el foie fresc d'oca brasejat amb fruites àcides i reducció de tokaji de tres puttonyos 14.95; l'amanida del mar negre amb arengada, 9.95; el llom net de llobarro salvatge al vapor de bambú, crudité de verduretes i aroma de citronella i sechuan buttons, 19.95; els petits filets de roger amb puré de patata tintat en negre i oli de festuc, 11.95; les galtes de porc ibèric confitades a baixa temperatura amb flor de patata tricolor, 13.95; un carré d'anyell de llet en el seu suc amb reducció de vins de la terra alta, moniato gratinat i poma Granny Smith rostida 19.95.

A l'hora de les postres, les temptacions són el sensatex de xocolata, 5.95; el vertical de quefir amb fruites, 5.95; la pinya colada, setinada amb menjar blanc de coco al rom de canya 5.95.

Imar també ofereix diàriament un menú per 14.95 euros i un menú de degustació per 39.95 euros. El vi de la casa és G de V (D.O. Terra Alta), 5.95 (50 cl). En el celler, Javier Campo, que també exerceix de sommelier, té cura d'un centenar de referències de vins i caves i més d'una vintena de referències d'aigües de tot el món. Disposa de 3 varietats de pa d'elaboració pròpia. No té espai per a fumadors.

Restaurant: Imar Adreça: c/ Lepanto, 18. 43569. Les Cases d'Alcanar Telèfons: 977735996 i 671635460. Horari: De 13:00 a 16:00 i de 20:30 a 23:00 hores. Tancament setmanal: dilluns, 15 dies al febrer i 15 dies al novembre Serveis: Targetes de crèdit: Màster Card, 6000, Visa. Té aire condicionat, terrassa. Correu electrònic: [email protected] web: www.restauranteimar.com


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.