Societat

successos

Dotzena mort per violència de gènere a Catalunya

Una dona de 57 anys va morir ahir a conseqüència de les ferides rebudes arran d'una agressió de la seva parella que va tenir lloc dimecres. La dona va morir a l'hospital on l'havien ingressat per la gravetat de les ferides. La parella residia a Santa Maria de Palautordera, però en immobles diferents. La mort és la dotzena per violència de gènere a Catalunya aquest 2012, una xifra que ja ha superat les deu de l'any passat.

L'agressor, Sebastián E.P., de 65 anys, va ser detingut dimecres mateix. Els veïns van avisar els Mossos d'Esquadra en veure que la dona havia quedat malferida al carrer. La dona havia denunciat la seva parella per maltractaments, segons van explicar fonts judicials. La dona va quedar ingressada per la gravetat dels cops rebuts i els hematomes que li havien ocasionat. Tot i això, no presentava cap ferida per arma blanca ni de foc. L'autòpsia determinarà la causa exacta de la seva mort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.