Societat

Morella ha iniciat una nova etapa

L'alcalde Rhamsés Ripollés, ha visitat el Centre de Dia i l'Escola d'Estiu i s'ha posat en contacte amb els presidents de la Generalitat i la Diputació i el Subdelegat del Govern

El recent proclamat alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha començat el seu mandat visitant els responsables de l'Escola d'Estiu, que avui es posava en funcionament, i del Centre de Dia. Dos centres importants en l'acció municipal, ja que per al primer edil “el benestar social de les persones de Morella i el manteniment dels serveis dirigits cap este fi són dos prioritats fonamentals”.

A més, en la jornada d'avui, Ripollés ha enviat cartes als presidents de la Generalitat i de la Diputació de Castelló i al Subdelegat del Govern. L'objectiu de les mateixes és “explicar els canvis que s'han produït en l'ajuntament i tendir la mà de la col·laboració i enteniment a cada una de les administracions”, indicava Ripollés.

En la carta dirigida al Subdelegat, també li ha sol·licitat mantenir una reunió per a coordinar els dispositius de seguretat i trànsit durant les festes del Sexenni. Finalment, ha mostrat la solidaritat del poble morellà amb els afectats pels devastadors incendis que estan patint distintes comarques valencianes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.