Societat

Morella presentarà el “Lipdub” del 53 Sexenni el proper diumenge

Més de 250 persones van participar en la gravació i el consistori espera que ara es promocione per les xarxes socials

la ciutadania de Morella podrà conèixer la seua participació i interpretació en el Lipdub del 53 Sexenni, el proper diumenge. Aquesta és una iniciativa nova, que va comptar amb la implicació de més de 250 persones i que s'espera que molts més difonguen el vídeo per les xarxes socials. A més, el cap de setmana tindrà distintes activitats d'interés, com la Rogativa a Vallivana de la gent gran o la presentació del llibre “Viatge pel meu país”.

En el present any, la promoció del Sexenni ha buscat fórmules més eficients per a arribar a un nombre més gran de visitants potencials. D'una banda, estan les xicotetes presentacions en llocs pròxims, per a arribar als mitjans de comunicació i promocionar les principals festes amb un cost reduït. L'última presentació d'este tipus tindrà lloc demà a Alcanyís, on els alcaldes d'ambdues localitats, Juan Carlos Gràcia i Rhamsés Ripollés, i les regidores de turisme donaran a conéixer estes festes als veïns d'Aragó.

A més, cal recordar que s'han produït trobades amb Oficines de Turisme del País Valencià, Catalunya i Aragó o que s'ha participat en unes quantes fires. Finalment, una branca d'acció promocional important i nova respecte a l'últim Sexenni, és l'aposta per les xarxes socials per a aplegar a un nombre més gran de possibles visitants. El Lipdub és una de les grans apostes, junt amb el photocall o aplicacions per a canviar les fotografies de perfil, que es donaran a conéixer en els propers dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.