Societat

Bocairent enceta la segona edició de la campanya “Mossets de plaer”

La proposta gastronòmica amplia la durada a tot el mes d'agost i passa de deu a dotze establiments participants

Bocairent ha iniciat des del dimecres 1 d'agost la segona edició de la campanya “Mossets de plaer” impulsada per la regidoria de Turisme amb la finalitat d'impulsar els establiments de restauració locals.

La present edició arranca, si cap, amb més força en ampliar-se en dos els locals adherits i per allargar-se a tot el mes d'agost «després de la bona acollida rebuda l'any passat», ha assenyalat la titular de l'àrea, Noelia Vañó.

A més de l'aperitiu promocionat, els clients podran votar la millor proposta així com, en el cas d'haver passat almenys per huit comerços, accedir al sorteig de diferents premis oferts pels mateixos hostalers.

D'aquesta forma, es pretén «dinamitzar l'activitat dels bars i dels restaurants durant l'agost tant entre els veïns que romanen ací com entre les nombroses persones que ens visiten», afig Vañó, «perquè la gastronomia és un atractiu indissociable a l'oferta turística de Bocairent».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.