Societat

societat

Els veïns i el rector es mobilitzen per arreglar l'església de Sant Privat

Els veïns de Sant Privat d'en Bas (La Vall d'en Bas) s'estimen l'església, que té un valor patrimonial, històric i, per a ells, sentimental rellevant. És del 1017. A part, forma un conjunt monumental molt important juntament amb les cases amb balconades que formen una plaça tancada amb accés medieval.

Per això i sota el lideratge del rector del municipi i també de les Preses, mossèn Josep Maria Barcons, s'han mobilitzat per trobar recursos econòmics i materials per rehabilitar el temple. En concret, s'ha renovat l'enllumenat, s'ha pintat l'edifici, s'han fet restaurar els sants i les imatges, també s'han rehabilitat els bancs i s'ha tancat amb una reixa i un vidre transparent tot un espai per guardar-hi els objectes sacres de la parròquia de més valor. El rector ha volgut destacar el valor de les aportacions rebudes per dur a terme aquesta actuació pel difícil context laic i econòmic que viu la societat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.