Societat

Ibi incrementa la seguretat en festes

La ciutat joguinera celebra les seues festes patronals del 14 al 16 de setembre

Del 14 al 16 de setembre Ibi celebra les seues festes patronals de Moros i Cristians i, amb aquest motiu, l'Ajuntament ibenc ha estat el centre de reunió de la Junta de Seguretat Ciutadana amb la finalitat d'establir el Pla de Seguretat que es va a engegar per garantir la total seguretat de tots els ciutadans, visitants i de la pròpia localitat.

Com tots els anys, es van a reforçar els efectius de la Policia Local i la Guàrdia Civil de manera que tots els agents treballen conjuntament perquè les Festes Patronals transcórreguen sense cap incident, tal com ve succeint en anys anteriors. Concretament, la Guàrdia Civil augmentarà en 20 el nombre dels seus efectius, procedents de la unitat alacantina de la USECIC, que es desplaçarà a la localitat per reforçar la seguretat en tots els actes.

També s'incidirà en la vigilància de les zones i cases rurals, polígon industrial i casc urbà, sense oblidar els barris perifèrics, perquè no se succeisquen robatoris ni altres incidents. Al mateix temps, també es disposarà d'una amplia dotació d'ambulàncies, amb la finalitat d'actuar amb la major rapidesa possible davant alguna incidència que puga ocórrer.

Des de l'Ajuntament, es convida a tots els iberuts i veïns de la comarca que visiten la ciutat al fet que gaudisquen de les festes de Moros i Cristians.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.