Societat

maresme

Un pastisser de Malgrat, campió d'Espanya de gelateria

Jaume Turró, pastisser de Malgrat de Mar, ha aconseguit el primer premi del Campionat de Gelateria d'Espanya 2012 celebrat a Alacant. Turró va participar-hi amb un pastís de crema de vainilla de Tahití amb xocolata blanca maridat amb vi dolç i un sorbet de maduixa de la passió amb pell de taronja i pebre rosa maridat amb Cointreau. Turró ha invertit tres mesos en idear la proposta que havia de presentar en el concurs on també va haver d'elaborar quatre cubetes de diferents sabors, tres pastissos de caire comercial iguals amb una combinació dels sabors. El pastisser té previst exposar en els establiments que regenta a Malgrat una mostra de les postres guanyadores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.