Societat

La residència de majors d'Alaquàs exigeix els deutes a la Generalitat

L'alcaldessa de la vila es reuneix amb els treballadors i els fa costat en aquestes reivindicacions

L'alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García, s'ha reunit amb els col·lectiu de treballadors d ela Residència de Majors a fi de mostrar el seu suport i establir un pla de treball conjunt per tal d'exigir a la Generalitat Valenciana el pagament immediat de les quantitats que s'hi deuen al centre.

D'aquesta manera, la primera edil ha mostrat la seua preocupació per la situació viscuda en aquestes instal·lacions on el personal està sense cobrar des de fa alguns mesos a causa del deute contret per la Generalitat de més d'un milió d'euros.

Segons s'ha sabut, la regidora en cap de l'Ajuntament d'alaquàs presentarà una moció en la propera reunió plenària per exigir el pagament immediat de les quantitats que el Consell presidit per Alberto fabra deu a les empreses concertades per desenvolupar aquest servei, xarxa de la que forma part la Residència de Majors d'Alaquàs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.