Educació

Vora 90 joves d'Alaquàs mo podran estudiar enguany a causa del deute del Consell

L'alcaldessa exigeix a la consellera d'Educació el pagament de 433.654 euros en concepte de formació

La Generalitat deu a l'Ajuntament més de 4 milions d'euros

L'alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, s'ha adreçat a la consellera d'educació d ela Generalitat Valenciana per tal d'exigir-li el pagament del deute que el Consell té contret amb aquesta localitat d ela comarca de l'Horta en matèria de formació.

La primera munícep ha remés una carta ala responsable autonòmica, amb l'objectiu de tractar l'assumpte que compten únicament i exclusiva a la conselleria d'Educació, Formació i Ocupació.

A l'esmentat escrit s'hi denuncia que vora 90 joves desocupats d'Alaquàs no podran estudiar enguany al Centre de Formació Municipal Francesc Ferrer Martí, a cusa delk deute del Consell i és per això que l'alcaldessa ha donat l'ultimàtum a l'administració autonòmica perquè complisca les seus competències.

Actualment la conselleria que gestiona Maria José Català deu a l'Ajuntament un total de 433.654 euros en concepte de subvencions per a accions de Formació Professional adreçades a desocupats, quantitat que ha estat assumida per la municipalitat durant els darrers anys, sense ser de la seua competència.

Per continuar desenvolupant aquesta tasca formadora, Alaquàs necessita que la Generalitat li faça l'ingrés d'allò que deu abans del 15 de desembre i en cas de no fer-ho, aquests 90 joves no disposaran de l'oportunitat de veure millorada la seua formació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.