Societat

JÈSSICA OLIVERAS

MIS NACIÓ CATALANA

“Volien una Marianne com la de Delacroix a la catalana”

Ha estat Miss Nació Catalana i ha sortit amb una estelada a la portada d'‘Interviú'

Diu que ha volgut mostrar com és la dona catalana

Ha guanyat el concurs Miss Nació Catalana i la seva popularitat s'ha disparat per haver sortit a la portada d'Interviú. La revista ja havia embolcallat el cos nu d'Ana Obregón i Tita Cervera amb la bandera espanyola. Amb Oliveras, ha estat l'estelada i altres símbols catalans.

Com ha estat, l'experiència?
Molt bona. Tot va ser molt professional, des del primer moment tenien les idees molt clares i mai no em vaig sentir incòmoda. Volien una Marianne com la de Delacroix a la catalana.
I, després de sortir al quiosc?
Tot han estat entrevistes i actes promocionals...
A Interviú l'han encertat fent coincidir la portada amb l'estelada i la Miss Nació Catalana en el moment polític actual.
Sí, però jo no prenc partit políticament. Com qualsevol altre ciutadà, escolto què diuen els partits i decideixo a qui voto.
Però, com a Miss Nació Catalana, deu defensar uns valors molt concrets?
Sí, per això, m'he despullat per Interviú, per demostrar que les dones catalanes són dones patriotes, intel·ligents, amb caràcter i personalitat i autores de la nostra història.
Per què creu que la van nomenar Miss Nació Catalana?
Vaig voler incidir en aspectes intel·lectuals i vaig demanar l'oportunitat de representar el país, perquè creia que tenia les qualitats que calen.
L'organització de Miss Espanya no la deixa participar a Miss Món o a Miss Univers.
A diferència de la Gran Bretanya, que ho deixa fer a les Miss de Gibraltar, Escòcia... a Espanya només hi pot ser la representant estatal. Jo, però, participaré en el concurs Miss Amèrica Llatina del Món amb títol de Miss Nació Catalana.
I el futur?
Em vull moure i veure què sorgeix. Vull continuar treballant per fer carrera de model professional i per acabar els estudis d'infermeria a la Universitat de Girona. Estic a l'últim curs i vull preparar-me per les proves de llevadora. Tinc clar que continuaré cultivant-me com a persona i també culturalment. Ara estaré quatre mesos a Finlàndia per ampliar coneixements en els meus estudis i per fer alguns actes com a Miss Nació Catalana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.