CiU i el PP demanen que no es cometin els errors del passat

La posició ferma de continuar donant suport a l'equip de govern en un assumpte de tanta rellevància com la planificació urbanística de la ciutat no amaga que els dos principals grups de l'oposició al consistori tarragoní, CiU i el PP, denunciïn la manera d'actuar de socialistes i republicans i trobin inadmissible que hi torni a haver retards. Pel portaveu convergent, Joan Aregio, «el grau d'incompetència és flagrant i especialment greu en aquests moments de crisi perquè tirar-ho endavant seria molt important per al creixement de la ciutat». El convergent creu que l'endarreriment posa de manifest «la poca capacitat de l'equip de govern», i es va posar al costat dels veïns: «Entenc el seu neguit perquè els van donar moltes expectatives.»

Per la seva banda, el portaveu del Partit Popular, Alejandro Fernández, va recordar que «nosaltres vam demanar disculpes pel que vam fer en aquest assumpte, però considero que ara ho hauria de fer l'equip de govern». El líder popular va lamentar que «no hagin explicat res a ningú» i per això creu que «el govern persevera en els errors del passat».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.