L'Ajuntament fa els últims retocs a la plaça Imperial Tàrraco

La plaça Imperial Tàrraco tornarà a estar oberta al públic d'aquí a uns dies, just quan s'acabin els treballs de remodelació que s'hi estan fent des de finals d'any. Ahir mateix, operaris de Parcs i Jardins del consistori tarragoní estaven col·locant flors sobre el motlle de les lletres que conformen la paraula Tarragona, que es veurà entrant a la ciutat per l'avinguda Roma i que s'omplirà amb ciclàmens blancs. L'obra, que va a càrrec del fons d'inversió local corresponent a l'any passat, també preveu la renovació de tot el recinte enjardinat de la plaça, on es plantaran pensaments. A més, s'han renovat les jardineres de davant de l'Opencor i de davant de l'antiga facultat de Lletres, s'ha instal·lat un nou sistema de reg, s'ha renovat la gespa, s'han pintat les baranes, s'ha arranjat la zona destinada a jocs infantils i s'ha renovat tot el mobiliari.

De fet, s'ha ampliat la zona de lleure perquè la plaça d'entrada a la ciutat presenti la millor imatge possible. També s'ha netejat a fons l'interior de la font, on no es tornaran a deixar anar cap espècie animal després que el consistori tarragoní decidís traslladar els ànecs a una granja dels voltants per evitar que s'infectessin a causa de les malalties que encomanen els coloms que hi ha a la zona. En aquest aspecte, la regidora de Medi Ambient, Carme Crespo, va recordar: «Ho vam fer per raons estrictament sanitàries.» L'obra s'inaugurarà en els propers dies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
BANYOLES

Impulsen un manifest perquè el Monestir de Sant Esteve passi a ser de la ciutat

BANYOLES
sanitat

L’OMS declara l'mpox emergència internacional de salut pública

barcelona
meteorologia

Protecció Civil manté l’alerta per pluges, que poden ser localment intenses

Barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

Inundacions en el dia més plujós des del temporal Glòria

CASSÀ DE LA SELVA

Més de 150 visualitzacions en els continguts de la nova app “Platges i litoral”

palafrugell
successos

Detingut a Lleida per l’estafa de l’estampeta

Lleida
medi ambient

La tempesta tropical Ernesto provoca fortes pluges a Puerto Rico

barcelona
política

Eduard Rivas s’acomiada de l’alcaldia d’Esparreguera

Esparreguera
PALAMÓS / CASSÀ DE LA SELVA

Naturalistes de Girona presenta al·legacions a diversos projectes de la demarcació

CASSÀ DE LA SELVA / PALAMÓS