La setena convocatòria, en dansa

El govern ha obert la setena convocatòria de la llei de barris, en el marc de la qual els municipis interessats tenen fins al 15 d'abril per presentar els projectes, amb la intenció que abans de finals de juny se'n puguin donar a conèixer els beneficiaris. S'hi destinaran un total de 99 milions d'euros, dels quals 60 al programa ordinari. Com ja es va fer el 2009, a més, enguany s'impulsa una segona línia de «viles amb projectes», destinada a programes de rehabilitació integral en municipis de fins a 10.000 habitants, amb la peculiaritat que es pot finançar fins a un 75% del pressupost –en la resta, el màxim és del 50%, i l'ajuntament ha de buscar l'altra meitat–. A aquesta modalitat es destinaran 30 milions. Una darrera línia, també nova de l'any passat i dotada ara amb 9 milions, correspon als contractes de barri, que garanteixen que els que han acabat projectes de rehabilitació dins de la llei però corren el perill de retrocedir en certs aspectes –cosa que determina un informe d'avaluació final– puguin seguir rebent fons per consolidar la feina.

D'aquesta manera, el total de la inversió des del 2004 arribarà als 1.350 milions d'euros, amb un centenar de projectes d'intervenció integral en funcionament i una quinzena del programa de viles, que beneficiaran prop d'un milió de persones de 140 municipis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

La 8a edició de l’Amb So de Cobla de Palamós tanca amb 6.000 espectadors

PALAMÓS
infraestructures

Les obres de l’autovia B-25 arriben al seu equador

Sant Boi de Llobregat
MEDI AMBIENT

Controlat l’incendi de Foradada-Baldomar, que ha afectat unes 21 hectàrees

Foradada

Campanya ’A la feina, fem salut. Pugem escales!’, a l’Hospital de Figueres i el Bernat Jaume

FIGUERES

Carles Duarte dona exemplars únics de Víctor Català a l’arxiu municipal

L’ESCALA
SOCIETAT

En marxa a Barcelona les obres per ampliar la xarxa d’aigua freàtica

Barcelona
Rafael Antonín, ‘Rafuel’
Cuiner ‘influencer’. Ha obert el restaurant Casa Rafuel

“La cuina comença al mercat; jo hi vaig cada matí”

Barcelona

Mig mil·lenni creuant el Ter

Bescanó
turisme

Dinou hotels catalans ja tenen les claus de la Guia Michelin

Barcelona