Urbanisme

JxCat critica la reforma de Priorat de Santa Anna, a Palafrugell

Junts per Palafrugell (JxCat), socis del govern local, es va desmarcar ahir de l’inici de la reforma de la plaça Priorat de Santa Anna, al nucli antic de Palafrugell, a partir del 10 de gener. L’agrupació local considera que “no s’ha consensuat” amb el comerç i paradistes del mercat i coincideix amb el gros de crítiques que el PSC de Juli Fernández, a l’oposició, ha llançat contra l’anunci de l’inici de les obres. Per l’executiva, caldria prioritzar abans l’ampliació de l’aparcament del Casal.

Des de dins de l’executiu, però, els dos regidors de Junts que comparteixen govern amb ERC i Som Gent del Poble, avalen el projecte. El portaveu municipal, Marc Heras, defensava que la reforma, encallada des de fa més d’una dècada, era un punt que tenien en el programa del 2019 i forma part del pacte de mandat amb republicans i el grup de Joan Vigas, de manera que el govern no perilla. Per la seva banda, l’alcalde, Josep Piferrer, esmenava ahir la informació anunciada pel consistori la setmana passada sobre la durada de nou mesos dels treballs, segons el concurs, i corregia que “l’empresa guanyadora s’ha compromès a fer-la en sis mesos”, i esperen haver acabat les obres a principis d’estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.