Urbanisme

Llum verd al projecte bàsic del sector d’equipaments de la Font de Baix de Begur

L’Ajuntament ja ha aprovat una modificació de crèdit per licitar les obres d’aquest projecte

El pla del sector d’equipament de la Font de Baix, a Begur, avança i aquesta setmana ja ha assolit una nova etapa: el ple de l’Ajuntament, reunit en sessió extraordinària ahir dimarts, va aprovar de forma inicial el projecte bàsic de l’edifici i reurbanització de l’àmbit, el gran projecte de mandat al poble.

Les obres tenen un pressupost d’execució de 6,89 milions; i ara se sotmetran a un procés d’informació pública durant els pròxims 30 dies hàbils. També se sol·licitarà un informe al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya. En cas que no es presentin al·legacions ni reclamacions durant el tràmit d’informació pública, l’acord d’aprovació inicial esdevindrà automàticament definitiu.

El pla del sector d’equipaments de la Font de Baix està impulsat per l’Ajuntament de Begur i integraria un nou consultori mèdic local, l’Àrea d’atenció al públic de la Regidoria de Serveis Socials, les dependències de la Policia Local (entre elles, el parc mòbil), amb el dipòsit municipal de vehicles i les dependències de Protecció Civil (entre elles, el parc mòbil). De passada, hi haurà una dotació de places d’aparcament públic de rotació i per a residents al municipi i espais públics exteriors.

En obres a final d’any

Les obres és previst que comencin enguany i que tinguin continuïtat durant el 2023 i el 2024. En aquest sentit, durant la sessió plenària extraordinària d’aquest 26 d’abril l’Ajuntament també ha donat llum verd a una modificació de crèdit –que es finançarà íntegrament a través del romanent de tresoreria– per valor de 732.743 euros per posar a subhasta el projecte executiu i l’inici de les obres.

Cal recordar que aquest projecte bàsic ha estat redactat per l’UTE formada per l’entitat Territori 24 Arquitectura i Urbanisme SLP i la professional Maria Benedito Ribelles, guanyadors del procediment públic de contractació que va convocar l’Ajuntament per a la redacció dels projectes bàsic, d’execució i de direcció facultativa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia