Urbanisme

Palafrugell manté quinze cases a Aigua-xelida

SOS Costa Brava, tot i la retallada del projecte, demana aturar el nou PMU

El controvertit sector PAU A.2.1 Aigua-xelida torna al ple de Palafrugell avui per prosseguir amb l’aprovació d’un projecte d’urbanització vinculat a un pla de millora urbana (PMU) que retalla de 33 a 15 el nombre d’edificacions, tot i que en un àmbit de tres hectàrees forestals –malgrat les tales d’arbrat fetes el 2018 i el 2020– i amb forts pendents en què ara es planeja l’obertura de tres nous vials. SOS Palafrugell i SOS Costa Brava han criticat que des del consistori no els hagin respost les al·legacions presentades a l’estiu, davant el tràmit d’aprovació inicial, ni anteriorment.

L’entitat creu que falta un planejament que doni cobertura a la urbanització i, a banda dels pendents superiors al 20% i el fet que sigui zona forestal, qüestionen que s’hi prevegi planta baixa i pis a més del nivell d’accés i que no hagin vist cap estudi geotècnic o topogràfic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia