Urbanisme

Blanes obre al trànsit rodat l’Avinguda Vila de Madrid

La circulació alternativa es mantindrà en previsió que abans de finals d’any comencin les obres de la segona fase

Des de divendres es pot circular per l’Avinguda Vila de Madrid de Blanes, una de les vies més transitades de la zona turística del municipi. L’octubre passat es van iniciar les obres de la primera fase del projecte de reurbanització d’una de les principals artèries de Blanes. Amb l’obertura del vial, es donen per acabats els treballs que s’hi han estat fent els últims vuit mesos. El cost de les obres d’aquesta primera fase ha estat de 2,5 milions d’euros.

El vial, eix principal de la zona turística de Blanes, presentava una imatge desendreçada i poc atractiva tant de l’espai públic com privat. En aquest sentit, l’ajuntament es va plantejar- fer-ne una remodelació per revitalitzar la zona turística.

Tot i que s’ha recuperat el trànsit rodat a l’Avinguda Vila de Madrid, la circulació alternativa que es va posar en marxa la passada tardor es mantindrà. La mesura es manté en previsió que comencin, a finals d’any, els treballs de la segona fase i que comprenen els carrers Enric Morera i Mercè Rodoreda amb un cost d’1,86 milions d’euros. Està prevista una tercera i última fase del projecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.