Urbanisme

Urbanisme

Barcelona remodelarà els jardins del Doctor Fleming

Aprovat inicialment el projecte per reformar els jardins del Doctor Fleming i millorar la plaça de la Gardunya, a tocar del Mercat de la Boqueria. L’Ajuntament remodelarà l’espai públic en aquesta àrea del Raval per afavorir noves dinàmiques de seguretat i ús de l’espai públic i reformular el funcionament de la plaça, replantejant-ne els recorreguts.

Es renovarà el terra amb paviment tou, un sorral i més superfície per als escocells, es crearà una nova àrea de jocs infantils amb gronxadors i jocs d’equilibri, balanceig i salt, es plantaran deu nous arbres (mèlies) i s’instal·larà mobiliari urbà.

Per al regidor del districte de Ciutat Vella, Albert Batlle, l’actuació en aquest espai forma part d’un ambiciós projecte de transformació que inclourà el recinte de l’Antic Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i la connexió amb la plaça de la Gardunya. “Abordem aquesta actuació per recuperar l’ús ciutadà, familiar i del veïnat en un dels punts més sensibles del barri del Raval i del districte de Ciutat Vella, amb un procés treballat i que forma part de la remodelació del cor del Raval i la recuperació cada cop més dels jardins de l’antic hospital”, assegura Batlle.

En concret, s’actuarà sobre 4.653 m² d’espai públic i s’hi invertiran 1,81 milions d’euros. Les obres es preveuen licitar el mes vinent i que s’enllesteixin a finals de l’estiu de 2026.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia