Urbanisme

Comencen les obres per fer 192 pisos de lloguer social a Tarragona

Aquest dijous han començat les obres per construir els 192 pisos de lloguer social repartits en dos edificis als barris al costat dels barris de Campclar i Bonavista de Tarragona.. Aquesta promoció, anomenada ’Les Oliveres’, neix de la col·laboració entre l’Ajuntament de Tarragona, la Fundació Salas i la Fundació Nou Lloc i reservarà el 50% dels habitatges a joves, gent gran i persones amb discapacitat. La previsió és que les obres s’allarguin dos anys i, per tant, puguin ser entregats el juny del 2026. El pressupost és de 28,8 milions d’euros, el qual ha rebut una subvenció dels fons Next Generation de 6,9 milions d’euros.

“Avui posem la primera pedra a l’esperança perquè tothom pugui tenir un habitatge digne”, ha celebrat l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, qui confia que la creació dels nous habitatges fomenti la construcció d’altres immobles per part dels promotors privats. A l’acte oficial de col·locació de la primera pedra el regidor d’Urbanisme, Llicències, Domini Públic i Patrimoni i president del Servei Municipal de l’Habitatge i Actuacions Urbanes (SMHAUSA), Ignacio García, confiava que el que havia estat el barri degradat de l’Esperança es converteixi en un nou epicentre de la ciutat.

Les persones interessades hauran de complir els requisits que la futura convocatòria determini, així com estar inscrites al Registre de Sol·licitants de Protecció Oficial el 2026, quan Els habitatges es llogaran a 6,63 euros per metre quadrat i els pàrquings i trasters a 3,33 euros per metre quadrat útil (preus que hauran de ser actualitzats amb l’IPC al moment de l’entrega).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia