Urbanisme

TORROELLA DE MONTGRÍ

Renoven la concessió de la guingueta de Mas Pinell

La guingueta de Mas Pinell es manté en mans de l’empresa Mas Pinell Florido SL, que inicialment havia quedat en tercer lloc del concurs per a la renovació d’espais a les platges de Torroella i l’Estartit. El mes de maig passat es va generar un conflicte en el concurs de concessió perquè aquesta empresa es queixava per haver estat suposadament perjudicada en benefici de Promociones Turísticas Meybrú, que és qui havia quedat en primer lloc en el concurs.

Finalment, però, tant la primera com la segona empresa van renunciar al concurs i la tercera, Mas Pinell Florido SL, que controla Rafel Florido, hereu d’una concessió que havia encadenat la seva família durant quatre dècades, ha estat renovat per a un any, amb la possibilitat de continuar prorrogant-ho fins a un màxim de quatre anys, opció que queda en mans del concessionari.

Tot el concurs ha estat complicat fins al final. En darrera instància l’Ajuntament va reclamar al concessionari que acredités estar al corrent de les obligacions tributàries, fet que en les al·legacions que es van resoldre el dia 11 de juliol consta com a complert.

El conflicte, enterrat

El conflicte es va generar el mes de maig passat perquè el concessionari actual, ara renovat, havia quedat tercer en el concurs a causa dels idiomes “quan les altres concessions havien presentat el mateix certificat”. L’alcalde, Jordi Colomí, llavors va sortir al pas de la polèmica. Es queixava que s’hagués posat en dubte l’honorabilitat del regidor Jordi Roura i del personal tècnic. El regidor ara ha explicat a aquest diari que les altres empreses havien renunciat, versió que també ha corroborat l’advocat del concessionari renovat, Óscar Ballester.

LA XIFRA

4
anys.
La concessió és inicialment per a un any, però l’adjudicatari la pot renovar fins a un màxim de quatre anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia