Urbanisme

El PSC reclama al govern que compleixi amb la reforma del carrer de la Creu

El PSC-Girona pel Canvi ha expressat la seva preocupació pel que considera una manca d’acció del govern municipal en la reforma del carrer de la Creu, quatre anys després de les obres que van generar un gran descontent veïnal. “Malgrat les reiterades reivindicacions de veïns i comerciants per revertir el nyap fet durant la reforma del govern Madrenas, i les promeses de Salellas durant la campanya electoral, el carrer segueix en el mateix estat” ha explicat la regidora Bea Esporrín.

Segons expliquen en una nota de premsa, en el ple de l’Ajuntament de Girona de febrer de 2023, fa un any i mig, una moció presentada per Guanyem Girona, i aprovada amb el suport del PSC i el regidor no adscrit, proposava una reforma integral del carrer de la Creu. “Tot i això, el govern actual, liderat per aquells que pregonaven la necessitat d’aquesta reforma quan estaven a l’oposició i durant la campanya electoral, no ha fet cap pas en aquest sentit des que va assumir el càrrec fa més d’un any” ha afegit la regidora.

El PSC-Girona pel Canvi denuncia que “el govern de Salellas, que va criticar durament l’anterior administració per la seva falta de diàleg amb els veïns, ara adopta la mateixa actitud, ignorant les opinions dels ciutadans afectats per diversos conflictes, com la parcel·la de Montilivi, l’escola bressol de La Baldufa, de l’Esquerra del Ter i els terrenys del Trueta”. En algun cas, fins i tot, continuen dient a la nota, “ha hagut de reconsiderar i rectificar les seves decisions, com amb l’institut Ermessenda perquè tota la comunitat educativa estava en contra”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia