Urbanisme

El projecte de regeneració del nucli antic situa l’espai d’atenció a la ciutadania a la seu del COAC

L’Espai Cooperatiu del Nucli Antic se situa a la planta baixa del número 13 de l’avinguda Onze de Setembre d’Olot, seu de la Delegació de la Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. El projecte de regeneració, impulsat per l’Ajuntament d’Olot i liderat per l’arquitecta Itziar González, compartirà instal·lacions amb el COAC per tal de sumar esforços en la transformació i rehabilitació del Nucli Antic d’Olot i estar visible i accessible a tots els agents del Nucli Antic.

L’Ajuntament d’Olot ha aprovat a la Junta de Govern Local d’aquest dijous 18 de juliol el conveni amb el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya per a l’oficina del Projecte de Regeneració del Nucli Antic. Amb aquest acord, les dues parts manifesten l’interès i el compromís de col·laborar en la transformació i rehabilitació del Nucli Antic d’Olot, oferint un suport logístic i de cessió d’espai físic.

D’aquesta manera, la seu de la Delegació de la Garrotxa-Ripollès del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya -situada a l’avinguda Onze de Setembre número 13 d’Olotacollirà l’Espai Cooperatiu del Nucli Antic. Per tant, l’atenció realitzada per l’arquitecta i comissionada per a la regeneració del nucli antic Itziar González i Virós i el seu equip de treball es portarà a terme des d’aquest local, on també es realitzaran les trobades amb els grups i les entitats interessades en participar d’aquesta estratègia d’intervenció integral del Nucli Antic.

Amb aquest conveni el COAC cedeix a l’Ajuntament d’Olot l’ús d’aquest espai que serà compartit i compatible amb les activitats que porta a terme la Delegació de la GarrotxaRipollès del Col·legi d’Arquitectes (l’atenció administrativa que ofereix cada dijous al matí des del local així com les conferències, exposicions i altres activitats que s’hi realitzen).

L’Espai Cooperatiu del Nucli Antic d’Olot estarà operatiu des d’aquest mes de juliol a la planta baixa de la Casa Serra, coneguda com la “casa dels nassos”. Aquest nou emplaçament, a peu de carrer i que consta d’un espai central diàfan i visible des de l’exterior, permetrà establir una relació directa amb la ciutadania.

L’horari d’atenció ciutadana per part de la comissionada amb els veïns i veïnes del Nucli antic serà els divendres a la tarda (de 16h a 20h), tot i que l’equip de treball s’hi podrà trobar de dilluns a divendres. En breu s’informarà dels canals de comunicació, consultes i petició de reunions



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia