Urbanisme

mobilitat

Nou vial per treure el trànsit pesant del centre de Gandesa

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha presentat avui el projecte que facilitarà l’accés des de la C-43 al polígon industrial la Plana i el desenvolupament del nou sector la Plana II, a Gandesa, amb l’objectiu de potenciar l’activitat econòmica del municipi i afavorir la mobilitat i la seguretat viària. A més, el vial facilitarà, en especial, l’accés de vehicles pesants que es dirigeixen al polígon i la seva àrea d’influència i evitarà que hagin de passar per l’interior del nucli urbà. Les obres començaran a la tardor i tenen un pressupost d’1,3 milions. “Les actuacions de millora de la mobilitat i l’accessibilitat als sectors d’activitat econòmica ens ajuden a millorar la competitivitat del país”, ha assenyalat la consellera Capella.

El nou vial s’iniciarà a la rotonda de la C-43 situada al quilòmetre 12,3 i finalitzarà al carrer Povet de la Plana tindrà una longitud de prop de 500 metres de longitud i una amplada de nou metres, amb dos carrils de 3,5 metres i dos vorals d’1 metre cadascun. Les obres inclouen també la construcció de dues zones d’aparcament a la illeta central del carrer la Plana, a continuació del vial previst; la reposició d’un camí agrícola; les tasques d’adequació del drenatge i senyalització i la instal·lació de barreres de seguretat. L’INCASÒL urbanitzarà i reparcel·larà l’espai resultant entre la nova carretera, la C-43 i el sector la Plana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia