Urbanisme

URBANISME

Nou semàfor a l’N-2 a Canet, que ja encarrega el de l’Avinguda Maresme

El tram urbà de Canet de Mar posarà en marxa demà el nou pas de vianants amb semàfor a la carretera N-I, davant de l’edifici del Club de Vela, a pocs metres del càmping Globo Rojo i a menys de dos-cents metres del pas amb semàfor davant de la Policia Local i que funciona de fa anys a la carretera . El consistori va argumentar la necessitat de pacificar aquesta via, integrar-la al nucli urbà i evitar que deixi de ser una barrera entre el centre i la platja. Les obres s’han dut a terme en 2 mesos, amb un cost de 60.379 euros i han estat subvencionades pel Servei Català de Trànsit.

Paral·lelament, l’Ajuntament ha informat que el Servei Territorial de Carreteres de Barcelona ha donat llum verda a la proposta d’instal·lació d’un nou pas de vianants amb semàfor també a l’N-II i a l’alçada de l’Avinguda Maresme, llargament reivindicat pels veïns, un dels nuclis més compactes del municipi. El consistori reconeix “la necessitat de millorar la connectivitat dels veïns de l’Avinguda Maresme amb el centre històric i comercial del poble”. Ja s’ha contractat una empresa pels treballs de redacció del projecte que, abans de poder-se licitar, haurà de ser aprovat pel Servei Territorial de Carreteres. El projecte també preveu la urbanització del tram est de la vorera confrontant amb el càmping Victòria, per tal de que aquest nou pas quedi connectat amb la vorera preexistent provinent de la Ronda St. Elm. També contempla la reconstrucció del gual de vianants de l’Avinguda Maresme que connecta cap a la platja, per tal de fer-lo accessible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia