Urbanisme

URBANISME

Pròrroga de tres anys a la normativa urbanística de Tarragona

La Comissió de Territori de Catalunya ha acordat prorrogar les normes de planejament urbanístic de Tarragona i ampliar la seva vigència durant tres anys més mentre s’enllesteixen els treballs de redacció del nou Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM). El regidor d’Urbanisme, Nacho García, ha destacat que “la pròrroga ens permet tancar els treballs de redacció del POUM amb totes les garanties”.

Un equip de d’arquitectes i juristes municipal està duent a terme la supervisió, el control i la redacció, així com la coordinació dels treballs per a la redacció del nou POUM. Paral·lelament s’han licitat i s’estan executant l’elaboració externa dels informes sectorials que requereixen un alt grau d’especialització: l’ambiental, el de participació ciutadana, l’econòmic, el d’inundabilitat i el de mobilitat.

Tant l’equip municipal com les empreses adjudicatàries estan redactant el document per a l’aprovació inicial del POUM, que també inclourà resultat de la participació ciutadana de l’avanç.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia