Urbanisme

urbanisme

Tarragona remodela el velòdrom municipal

Finalitzen les obres per instal·lar 570 seients a la graderia, adequar el paviment i col·locar dues noves cistelles a les pistes de bàsquet reformades

S’estima que 125 esportistes en faran ús

Després de dos mesos d’obres, la remodelació del velòdrom municipal de Tarragona, situat a l’Anella Mediterrània, ja està enllestida. Els treballs han servit per adequar i pintar el paviment de les instal·lacions, malmès per l’ús i , instal·lar 570 seients. A més, s’ha millorat l’equipament, que disposa d’una pista de ciclisme, un patinòdrom i un espai polivant, estrena dues pistes de bàsquet 3x3 amb cistelles antivandàliques. S’estima que uns 125 esportistes entre els clubs de patinatge i ciclisme en facin ús després de la remodelació. Els clubs de patinatge que ja l’utilitzen són el Club Dojo Tarragona, el Club Patí Fènix i el Nàstic de Tarragona. I a partir d’aquesta temporada reprendrà la seva utilització el club ciclista Campoclaro, juntament amb la Federació Catalana de Ciclisme. A més, podran utilitzar les instal·lacions municipals jugadors de bàsquet. En concret, amb la instal·lació de les pistes de 3x3 es vol donar cabuda a una lliga local.

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, acompanyat del nou conseller d’Esports i exregidor del consistori, Berni Álvarez, han visitat aquest dijous el velòdrom. Viñuales ha reconegut que es tracta d’unes instal·lacions que feia temps que requerien la millora i ha recordat que es tracta d’un dels “pocs velòdroms municipals” que existeixen a Catalunya. Segons Álvarez, amb la remodelació de l’espai, Tarragona se situarà com a “punt de referència del ciclisme català”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.