Urbanisme

El consistori asfaltarà dijous el carrer Antoni Llopis

L’Ajuntament d’Olot asfaltarà el carrer Antoni Llopis dijous que ve, entres les nou del matí i la una del migdia. Les obres formen part del projecte Dinamització comercial, turística i urbana d’Olot des del centre històric, que està finançat amb els fons Next Generation EU. El tram afectat és el que va entre el carrer del Rengle i el carrer Hospici. Per aquest motiu, la circulació de vehicles quedarà restringida i els usuaris dels pàrquings del carrer Antoni Llopis no podran entrar o sortir-ne mentre durin els treballs.

La transformació urbana d’aquesta zona, que es va iniciar la primavera passada i es fa en tres fases, comporta altres afectacions viàries, com el tall de circulació de vehicles al carrer Hospici i la plaça Mora. A més, al carrer del Rengle es manté la zona habilitada provisionalment per fer operacions de càrrega i descàrrega dels proveïdors de la Caritat i de la residència Montsacopa, així com l’estacionament de vehicles particulars de familiars que porten residents al centre de dia, que estiguin degudament acreditats i autoritzats.

Fins que finalitzin les obres, el mercat del Rengle continua habilitat temporalment a la Plaça de l’Hospital. Paral·lelament, la recollida dels contenidors d’escombraries de la Caritat i de la residència Montsacopa es fa pel costat del carrer Mulleres i, pel que fa al carrer Bisbe Lorenzana, continua ubicant-se provisionalment la zona de contenidors, la zona de càrrega i descàrrega i la zona d’estacionament de motocicletes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia