Urbanisme

urbanisme

Nou espai públic, amb jocs infantils, a Pedralbes

Aquesta setmana han començat les obres d’urbanització de l’espai lliure situat a l’encreuament entre el carrer John Maynard Keynes i el passatge Trias i Giró, al barri de Pedralbes, al districte de les Corts. El projecte preveu la construcció d’una zona d’estada i descans accessible amb jocs infantils, espai de petanca i aparells de salut. A més, s’hi incorporarà arbrat, jardineres amb vegetació, enllumenat amb eficiència energètica i nou mobiliari urbà. Les actuacions també inclouen la remodelació del passatge Josep Canals i Mercader.

Entre altres actuacions, es mantindrà l’escala i rampa construïda recentment entre la zona verda i el final del passatge Josep Canals Mercader per donar continuïtat a la vegetació amb els parterres del nou espai. En aquest sentit, es preveu plantar vegetació mediterrània i a partir de la nova configuració de l’espai i de la il·luminació evitar que en el nou espai hi hagi racons foscos o llocs poc visibles des del carrer. L’obra té un pressupost aproximat d’un milió d’euros i el termini d’execució és de sis mesos. El promotor del projecte és el districte de les Corts i està gestionat per la societat Barcelona d’Infraestructures Municipals, SA (Bimsa).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia