Urbanisme

Urbanisme

Comença l’enderroc del darrer bloc de pisos inclòs en l’esponjament de Ca n’Anglada

Amb els treballs, Terrassa finalitzarà l’última fase del projecte iniciat l’any 2012

Terrassa fa un pas més en la transformació urbanística de la part nord del barri de Ca n’Anglada. Aquesta setmana ha començat els treball d’adequació per enderrocar el darrer bloc de pisos inclòs al Projecte d’Esponjament del barri iniciat l’any 2012 amb un conveni signat amb el departament de Territori. Amb un pressupost de 205.000 euros, en els propers tres mesos, l’empresa Hercal Diggers, S. L. treballarà en un bloc situat entre el passatge Constància i el de la Previsió. També es farà una urbanizació provisional a la zona, a l’espera de la definitiva.

Segons fonts municipals, aquestes setmanes es faran els treballs preparatoris per l’enderrocament, que consistiran en destapiar, delimitar i tancar l’espai necessari per fer les obres, retirar la teulada de fibrociment, descarregar tots els elements estructurals, entre altres, i també garantir l’anul·lació dels subministres d’aigua, gas, telèfon i altres companyies de serveis. Les obres comencen després que s’hagin realitzat els tràmits per expropiar els habitatges afectats. El bloc està format per 20 habitatges, distribuïts entorn d’un nucli d’escales i sense ascensor.

La inversió total realitzada a Ca n’Anglada arribarà gairebé als 17 milions d’euros, finançats al 50% entre la Generalitat i l’Ajuntament. L’objectiu final del projecte d’esponjament és reduir la densificació d’habitants en aquest barri per millorar les condicions de vida, ambientals i socials.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.