Urbanisme

amposta

46 empreses aspiren a urbanitzar Eucaliptus

L'Ajuntament d'Amposta adjudicarà amb tota probabilitat les obres de millora de la urbanització Eucaliptus, al cor del Delta, a una unió temporal d'empreses (UTE) integrada per Servidel i Bioma Facilites. En l'últim ple municipal es va deixar clar que aquesta era l'empresa més ben situada de les 46 que es van presentar al concurs, i es va aprovar per unanimitat requerir-li una sèrie de documentació que l'empresa haurà de presentar perquè en el proper ple municipal, el 30 de desembre, es puga aprovar l'adjudicació definitiva.

Les obres es van posar a licitació a l'octubre per 4,5 milions d'euros i finalment s'adjudicaran per 3.150.000 euros, cosa que representa una rebaixa del 30%, el màxim estipulat per les clàusules del concurs, i una rebaixa que ben segur satisfarà els propietaris, que havien demanat explícitament al regidor d'Urbanisme que el cost final de l'obra es rebaixés a través de l'adjudicació entre un 25% i un 30%, tenint en compte que es finançarà amb contribucions especials. Aquesta obra representa la meitat del pressupost d'inversió de l'Ajuntament d'Amposta pel 2010.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.