Urbanisme

Arenys de Mar

El propietari del convent de les Clarisses diu que s'ho ven “al millor postor”

L'Ajuntament li ha fet una oferta d'1,2 milions d'euros, però també manté contactes amb un grup inversor de Barcelona que hi està interessat

El propietari de les Clarisses, Ramon Anglada, es vol vendre la finca. L'Ajuntament li acaba de fer una oferta de compra per un import d'1,2 milions d'euros, però, tal com explica el promotor, es tracta d'una oferta més i s'ho vendrà al “millor postor”. Així de clar s'explicava ahir Anglada, que des de l'inici de mandat negocia amb l'Ajuntament el futur urbanístic d'aquest sector. Segons va informar, la quantitat que li ofereix l'Ajuntament és el mateix preu que en va pagar ell a Roma. El promotor, però, entén que la finca té més valor, ja que n'ha pagat els impostos de transmissió i d'altres despeses. A més, assegura que té d'altres ofertes sobre la taula, com ara la d'un grup inversor de Barcelona que s'ha interessat en el convent.

El promotor ha estat negociant en aquest mandat el futur urbanístic dels terrenys, però Urbanisme de la Generalitat ho va tombar. No acceptava l'edificabilitat que es proposava de manera discontínua al costat del Mar i Cel, on s'havien d'ubicar pisos de protecció social, mentre que al monestir s'hi feien els de mercat lliure. Per la Generalitat, tots els habitatges s'han de concentrar al pati del convent. El promotor assegura que l'Ajuntament ha incomplert el conveni que van signar, segons el qual es comprometia a buscar compensacions en cas que Urbanisme no aprovés l'operació. Però, segons diu, no ha estat així i prefereix vendre perquè no li surt a compte l'obra.

LA XIFRA

1,2
són els milions d'euros
que ha ofert l'Ajuntament al propietari del convent.

LA FRASE

Ara mateix l'Ajuntament és un client més, perquè el que vull és vendre'l al millor postor
Ramon Anglada
promotor propietari del convent


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.