Urbanisme

En marxa el pla parcial per a Ikea a Tarragona

L'empresa municipal d'habitatge de Tarragona, Smhausa, aprovarà dimarts la signatura del contracte per tal que la companyia assumeixi la redacció del projecte i la direcció de les obres d'urbanització del pla parcial 10, on s'ha de construir la botiga que Ikea té previst obrir a la ciutat. El cost d'aquests treballs, que ascendeixen a 310.852,10 euros, els pagarà Ikea a càrrec del preu de compra de la futura parcel·la comercial del sector. El tinent d'alcalde i president de Smhausa, Xavier Tarrés, va assegurar que un cop se signi el contracte els treballs de redacció començaran de forma imminent. “Aquest és un pas endavant molt important per fer realitat aquest projecte”, va assegurar.

La botiga d'Ikea a Tarragona es construirà al sud de l'autovia T-11, entre Tarragona i Reus, a prop d'on actualment hi ha el centre comercial de les Gavarres. La multinacional sueca espera invertir-hi 60 milions d'euros i crear 300 llocs de treball directes i 500 més de tipus indirecte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.