Surt a concurs públic l'edifici de les delegacions del govern a Tortosa

El govern ha posat a licitació les obres de construcció de l'edifici de les delegacions territorials de la Generalitat a les Terres de l'Ebre segons publicava ahir el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya. El pressupost d'aquesta actuació és de gairebé 20 milions d'euros i inclou la construcció i explotació d'un aparcament subterrani amb 200 places de capacitat, que resoldrà un dels problemes del nucli antic de Tortosa. Pel que fa al termini d'execució de l'obra, és de 30 mesos en el cas de l'edifici, mentre que l'aparcament subterrani ha d'estar llest d'aquí a 18 mesos. La data límit per participar en el concurs públic és el 19 d'octubre i està previst que l'actuació s'adjudique a final del mateix mes d'octubre per tal que les obres puguin començar abans que s'acabe el 2009.

L'edifici de les delegacions s'emplaçarà al carrer Montcada, al solar de l'antic institut Joaquín Bau, tindrà quatre plantes i 5.000 metres quadrats. Es tracta d'una construcció dissenyada pel gabinet d'arquitectura de Carme Pinós. En aquest espai s'instal·laran la majoria dels serveis territorials de la Generalitat a les Terres de l'Ebre, tot i que alguns, com ara Educació, es mantindran a la seu actual.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.