Societat

Cinc famílies desnonades de l'Alcúdia ja tenen habitatge

S'han signat els cinc primers contractes entre la Fundació Toda Ayuda, l'Ajuntament i els afectats per una execució hipotecària

Els beneficiaris pagaran cinquanta euros de lloguer al mes

Tal com es va acordar fa unes setmanes, hui s'han signat els primers contractes entre la Fundació Toda Ayuda, l'Ajuntament de'l Alcúdia i les famílies desnonades pel banc del seu habitatge habitual. L'acte permetrà que aquestes persones puguen ocupar un dels habitatges de l'edifici que l'empresari i president de la fundació, Antonio Gimeno, ha cedit per pal·liar aquesta situació.

Les cinc primeres persones que han pres possessió dels pisos han entrat a signar primer una per una en un dels despatxos del consistori, on estaven presents l'alcalde, Robert Martínez, Gimeno i el director de la l'entitat, Carlos García. La signatura és per un període d'un any, ampliable fins a 5 sempre que es complisquen les condicions del contracte. Els beneficiaris hauran d'abonar una mensualitat de 50 euros, la meitat dels quals es destinaran a despeses comunes i l'altra meitat serà per a la fundació, que la destinarà a ajudes socials. En el mateix moment de la signatura se'ls ha facilitat la documentació per a poder donar-se d'alta de llum i aigua i se'ls han lliurat les claus dels pisos.

Seguidament, quatre dels cinc beneficiaris han anat a veure els pisos per primera vegada. Els afortunats són dos matrimonis amb tres fills; un matrimoni amb un fill; una mare i els dos fills i una mare i el fill.

Tal com es va dir en el seu moment i encara que a priori semblava impossible, les cinc primeres famílies beneficiàries d'aquesta iniciativa poden passar el Nadal en la seua nova llar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.