Ciència

El Museu de la Biodiversitat d'Ibi presenta els blocs temàtics per al 2013

Es tracten de nou exposicions que tindran presència durant els mesos de l'any en curs i abraçaran flora i fauna

El Museu de la Biodiversitat presenta les nou exposicions temàtiques que se substanciaran durant l'any 2013 i que tracten diverses temàtiques basades en la flora i la fauna més pròxima.

La primera d'enguany té lloc fins al dia 8 de febrer i porta com a tema central els insectes. Un microcosmos de formes i colors que desenvoluparà l'activitat temàtica més important el diumenge 27 de gener a la seua del Museu.

Posteriorment, hi ha previstos altres temes com és el cas de “Narcisos i Orquídies Mediterrànies”, “Aus rapinyaires migratòries”, “Les muntanyes que ens envolten”, “Les libèl·lules, insectes que van d el'aigua al cel”, “Passió, comerç i perills dels cactus”, “Rèptils autòctons i exòtics”, “Diversitat en el món dels fongs” i ”Stop a les espècies invasores”, entre d'altres.

Un fum de visitants

Les exposicions que van formar part del Museu de la Biodiversitat durant l'any 2012, han rebut un total de 14.390 visitants, sense comptar els 241 alumnes que han visitat el Jardí Botànic de l'Estació Biològica Torretes.

Els mesos en què més visitants s'ha rebut han estat entre març i novembre de l'any passat, gràcies a l'existència del concurs “Posa-li nom a la nostra mascota” i a les jornades mediambientals que van obtenir una important acollida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.