La sardana

Barcelona (Barcelonès)

Una nova manera d'entendre la cobla

El dramaturg Jordi Oriol, l'actor Carles Lobo i la Sant Jordi ofereixen l'espectacle ‘Cobla 2.0'

La cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona fa una proposta escènica i musical, moderna i contemporània, que segur que no deixarà indiferent ningú. I segurament també trencarà alguns dels estereotips tradicionals vinculats a aquesta agrupació instrumental. Sense renunciar a la sonoritat característica d'aquesta formació, músics i públic esdevindran autèntics còmplices d'una nova manera d'entendre i viure la música per a cobla, en la qual es poden barrejar diferents estils musicals, com ara el jazz, el funky, la chanson francesa, la música contemporània o la música tradicional. És el projecte Cobla 2.0, una bona oportunitat per redescobrir aquesta emblemàtica formació amb la millor companyia, els polifacètics músics de la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.

El Palau de la Música Catalana ha fet una aposta clara en aquest sentit. De fet, el novembre passat va presentar un projecte educatiu de concerts i tallers per a aquesta temporada en el qual sobresurt precisament aquest espectacle especialment dedicat a la cobla.

Cobla 2.0, doncs, és una proposta en la qual els músics també faran d'actors, sota la supervisió del dramaturg Jordi Oriol i amb la participació de l'actor Carles Lobo, i obre les portes de la cobla a un públic familiar, amb nens de totes les edats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.