Educació

La Universitat d'Alacant inaugura un model docent global

Institucions públiques i privades es posen al servei d'aquest experiment a la xarxa

Aprendre de manera oberta, flexible i ajustada a la realitat, és la filosofia de l'activitat inaugurada ahir a la Universitat d'alacant mitjançant les xarrades massives en línia, que esdevenen pioneres a Europa i que compten amb vora 11.000 estudiants de 90 països diferents.

Promogut des de l'institut d'Economia Internacional d'aquesta universitat i ideat i dirigit pel catedràtic Andrés Pedreño, compta amb el compromís d'institucions públiques i privades que li fan de suport.

Durant l'acte, presidit pel rector Manuel Palomar, s'ha destacat el caràcter pioner i experimental d'aquesta primera experiència en castellà dedicada a l'anàlisi casos d'emprenedors en la nova economia digital.

L'activitat permet potenciar el treball que ofereix Internet i les TIC com a motor de creixement i posar de relleu el valor del èxits empresarials. Aquesta experiència en línia és massiva i oberta per tal de formar nous emprenedors a base de les experiències del talent de es noves generacions i amb el foment de la creació d'ocupació.

A l'acte d'inauguració d'ahir es va destacar que la fortalesa d'aquesta experiència es veurà quan comencen a donar-se les certificacions dels mòduls cursats i superats bé per la via digital o de la presencial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.