Societat

Ontinyent protesta contra el Consorci de Residus

Més de 800 persones participen en la protesta ciutadana contra la l'adhesió forçosa al Consorci de Residus

Regidors, representants polítics i entitats socials acudeixen a un acte a la plaça de la Concepció on es va apilar una simbòlica “muntanya” de bosses de fem

Més de 800 persones participaven el passat dissabte a Ontinyent en la manifestació ciutadana organitzada per la “Plataforma del Fem” en protesta per l'adhesió forçosa de tots els municipis de La Vall d'Albaida al Consorci de Residus i l'oposició a la nova taxa que augmentarà en un 100% el cost del rebut del fem a les famílies.

L'acte, que va incloure l'apilament d'una simbòlica “muntanya” de bosses de fem plenes de plàstics, va comptar amb la participació de diversos regidors i representants dels grups polítics de l'Ajuntament d'Ontinyent, des d'on prèviament a la protesta s'animava a la ciutadania a participar-hi.

En el transcurs de la roda de premsa conjunta de tots els grups i la Plataforma del Fem que va tenir lloc dijous al Palau de La Vila, l'Alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, incidia en “la importància d'estar units en un tema que ens afecta a tots i a totes dient no al Consorci, que suposa un model de tractament dels residus que no compartim i un encariment respecte del Pla de Minimització, ja que se'ns vol fer pagar el doble pel mateix servei”, assenyalava, recordant que el consistori va a continuar amb les accions judicials, polítiques i socials que ve duent a terme als últims mesos.

Des de la Plataforma del Fem, el seu portaveu, Jordi Macià, valorava “molt positivament” la participació registrada en l'acte de dissabte, que va donar pas a una marxa ciutadana que va transcórrer pacíficament pels carrers Gomis i Maians fins la Plaça Major.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Els delictes es mantenen en la primera meitat de l’estiu

lloret de mar

Troben un manuscrit inèdit de Víctor Català on es descriu un ball popular del municipi

l’escala
Medi ambient

Creixen un 20% les denúncies dels Agents Rurals

Cercs
FIGUERES

Controls a l’estadi Albert Gurt per evitar l’entrada d’usuaris no autoritzats

FIGUERES

La Policia Local tanca la campanya contra l’incivisme del juliol amb 33 sancions

la bisbal d’empordà

Campanya informativa sobre com circular amb bicicleta pel Barri Vell i el Mercadal

GIRONA

Denuncien que una granja de Cantallops té porcs morts en descomposició

CANTALLOPS

SOS Costa Brava continua el pols contra el Pla que afecta els Jardins Rubió i Tudurí de Calella

PALAFRUGELL
PALAFRUGELL

El Bus 30’ transporta al juliol 11.400 passatgers a les platges

PALAFRUGELL