Educació

Els empresaris de Silla signen un conveni amb Florida Universitària

L'objectiu se centra en tendir ponts entre el món del treball i el món educatiu d ela comarca

Amb el conveni establert entre els empresaris d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta i el principal centre universitari, es pensa desenvolupar línies d'investigació i treballs de manera conjunta, així com programes formatius que potencien el reciclatge professional i la millora de la competitivitat.

Però a més, Florida Universitària disposarà dels empresaris de l'organització d'una borsa de treball perquè puguen definir els perfils de necessitats i tirar mà del reclutament i preselecció de personal per a les empreses.

Per la seua banda, aquestes empreses associades a AESI, acceptaran alumnat en pràctiques procedents dels estudis de Grau Universitari com de Cicles Formatius de Grau Superior i col·laboraran amb l'aula especialitzada del centre universitari.

Amb aquesta iniciativa, Florida Universitària i l'Associació d'Empresaris de Silla, aposten per la col·laboració entre universitat i món del treball a fi de crear millors professionals en un futur pròxim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.